Palatul Culturii Ploiesti-Cursuri canto cu profesor cu experienta practica in domeniu (click aici)

  • -muzica usoara si muzica populara
  • -pentru amatori si profesionisti
  • -cursuri pentru toate varstele
  • -sambata(dimineata) sau joia(toata ziua)
  • -urmariti CV-ul profesorului(pe site la Sectiunea ‘Despre band’)Informatiile din CV sunt reale si nu sunt  plagiate
  • Va puteti inscrie la Palatul Culturii Ploiesti oricand si nu este limita de varsta.E loc pentru amatori dar si pentru profesionisti.Informatii gratuite pe www.elleganceband.ro . Profesorul are experienta in canto muzica usoara si populara si instrumente muzicale-clape,chitara clasica,bas si chitara ritmica.Pentru aceia care cunosc putin canto,vor intelege ca exista beneficii din cele ce urmeaza : cursurile se vor tine in grup de cate 2 inclusiv individual si veti avea ocazia sa studiati si melisme(putin profesori stiu sa predea).Cursurile vor avea caracter intensiv,profesorul va poate sprijini in 3-4 limbi straine(cititi CV-ul din site),exista o baza de date pentru genul usoara(si subgenuri) si populara ,iar inregistrarile audio cu aparatura audio foarte performanta vor face parte din ciclul lunar al cursului ! Cititi gratis pe site-ul        www.elleganceband.ro

Detalii la nr de telefon de pe site(Sectiunea ‘Contact band’ din meniu)

SFATURI GRATIS PE ACEST SITE ! Daca v-a folosit nu uitati sa dati un LIKE aici  si/sau LIKE aici

17248013-blue-glossy-circle-web-icon-on-white-background-with-shadow

Doriti sa luati lectii de voce si/sau instrument?

 

Cursul vocal sau instrumental poate fi privit de voi :

1.ca un hobby

2.ca un mijloc de a  profesa in domeniu(castiguri financiare)

Daca nu este doar un hobby pentru tine,citeste urmatoarele :

16975328-pencil-red-glossy-icon-isolated-on-white-backgroundSfaturi foarte importante de la persoana cu experienta muzicala practica!

1.Asigurati-va ca persoana care va preda cursurile are si experienta practica muzicala,nu doar o diploma!

2.Persoana care va preda cursul poate sa nu fie profesor de specialitate,dar poate fi un avantaj foarte mare pentru tine, daca persoana care iti preda, canta intr-o formatie-vocal sau instrumental,sau poate chiar ambele variante!Sau poate chiar mai mult,sa fie si profesor(sau chiar cadru didactic!),si sa cante intr-o formatie!

3.Exista profesori fara diplome si profesori cu diplome,dar poate fara practica vocala sau instrumentala!Informati-va foarte bine in cine doriti sa va puneti speranta de a va invata sa cantati!

4.Intentionati sa va inscrieti la un club,pentru a invata sa cantati la un instrument sau vocal?Profesorul,de cele mai multe ori,e posibil sa nu aloce timp suficient fiecarui elev in parte,in cazul in care exista multi elevi intr-o grupa.Cursurile private sunt o optiune de luat in seama.

Leave a Reply