Canto muz.populara

Lectiile de canto muzica populara sunt destinate tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala clara si sa invete sa cante. Vocea umana este considerata a fi cea mai complexa si cel mai frumos instrument muzical dintre toate. Toate celelalte instrumente, prin constructia lor, incearca sa imite cat mai apropiat vocea umana, care este prin excelenta instrumentul specific omului, cel mai apropiat de el si cel mai propriu.

Acum aveti posibilitatea sa invatati sa cantati (vocal) intr-un mediu organizat si in acelasi timp cu aplicare practica,aplicata.

Cursul de Canto are patru niveluri (initiere, incepator, mediu si avansat) ce se parcurg succesiv.

Pentru acest curs de canto nu este necesara o pregatire anterioara in domeniu.In paralel cu etapa practica,sunt integrate in acest curs numeroase elemente de teorie muzicala,care va facilita intelegerea muzicala in contextul practic al cursului.

Pentru cei interesati sa stie daca au aptitudini reale pentru acest curs de canto(inclusiv instrumental),exista un numar de 2 teste initiale principale:

1.Testul de ritm
2.Testul de auz

Aceste 2 teste principale sunt teste eliminatorii inca inainte de a incepe orice pregatire initiala.Aceste 2 teste initiale le veti da in prima ora de curs(gratuita),cu profesor de muzica calificat in domeniu.

Doriti sa stiti daca aveti talent si aptitudini pentru a canta muzica populara?

 

Doriti sa urmati cursuri de canto muzica populara sau folclor?

Pentru cei care doresc sa cante vocal muzica populara au avantajul de a profita de experienta practica muzicala a unui profesor cu studii.Experienta muzicala a dobandit-o cantand la diverse evenimente destul de populare : petreceri,nunti,botezuri,serbari scolare,festivaluri populare si de dans,etc.

SUNATI LA NUMARUL AFISAT LA “CONTACT BAND” DIN MENIUL PRINCIPAL PENTRU A PUTEA AFLA DACA AVETI POTENTIAL PENTRU A CANTA VOCAL DOAR CA HOBBY,SAU PUTETI AFLA DACA PUTETI FACE O CARIERA MUZICALA IN ACEST DOMENIU. 

Leave a Reply