Canto muz.usoara

 

 

 

 

 

 

Lectiile de canto muzica usoara sunt destinate tuturor celor care doresc sa isi insuseasca o tehnica vocala clara si sa invete sa cante. Vocea umana este considerata a fi cea mai complexa si cel mai frumos instrument muzical dintre toate. Toate celelalte instrumente, prin constructia lor, incearca sa imite cat mai apropiat vocea umana, care este prin excelenta instrumentul specific omului, cel mai apropiat de el si cel mai propriu.

Acum aveti posibilitatea sa invatati sa cantati (vocal) intr-un mediu organizat si in acelasi timp cu aplicare practica,aplicata,ce au darul sa usureze si sa faca mult mai placuta parcurgerea acestui curs.

Cursul de Canto are patru niveluri (initiere, incepator, mediu si avansat) ce se parcurg succesiv.

Pentru acest curs de canto nu este necesara o pregatire anterioara in domeniu.In paralel cu etapa practica,sunt integrate in acest curs anumite elemente de teorie muzicala,care va facilita intelegerea muzicala in contextul practic al cursului.

Pentru cei interesati sa stie daca au aptitudini reale pentru un curs de canto(sau instrumental),exista un numar de 2 teste initiale principale:

1.Testul de ritm
2.Testul de auz

Aceste 2 teste principale sunt teste eliminatorii inca inainte de a incepe orice pregatire initiala.Aceste 2 teste initiale le veti da in prima ora de curs(gratuita),cu profesor de muzica calificat in domeniu.

Cateva din genurile care se pot aborda :

  • blues
  • rock & roll
  • folk
  • pop

Leave a Reply