Despre band


Click pe
 Elleganceband Ploiesti                                                                                                      Muzica buna de petrecere este prezenta la multe ocazii importante al vietii noastre dar mai ales in ziua nuntii. In orasele mari ca Bucuresti,Ploiesti,Cluj, sau din judetele Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Constanta, Pitesti, Buzau, sa gasesti o formatie pentru nunta cu un repertoriu vast si experienta de ani de zile e destul de greu. Elleganceband Ploiesti este o alegere inspirata cand vine vorba de muzica buna si interpretare pe toate gusturile.
          Evenimentul sustinut de ElleganceBand din Ploiesti, formatie nunta Ploiesti, este notabil, antrenul evenimentului,al nuntii sau botezului fiind asigurat prin insasi prezenta membrilor formatiei in fata celor care au venit la nunta. Genurile muzicale abordate la eveniment,(inclusiv la cerere) includ piese din repertoriul national si international , inclusiv muzica populara romaneasca, melodii de artisti vechi renumiti, hituri care au fost si sunt la moda etc. Important de spus este ca intreaga prestatie muzicala e una live cu instrumentisti si solisti cu studii si limbi straine studiate.
Elleganceband Ploiesti va ofera 2 variante distincte :1)Taraf nunta si 2)Formatie nunta           Sa explicam ideea de taraf nunta si ideea de formatie nunta:
Taraful de nunta este alcatuit din instrumente traditionale specifice folclorului romanesc respectand  totusi o formula de baza,alcatuita din 4 instrumentisti (tambal,acordeon,vioara,contrabas).la care se mai pot adauga ulterior si alti intrumentisti si solisti vocali,dupa gustul fiecaruia. Muzica abordata de taraf este in exclusivitate folclorica (populara) si lautareasca, vocala si vocal-intrumentala.
Formatia de nunta,ca termen s-a nascut datorita evolutiei tehnice.Ea este bazata pe formula tarafului de nunta, dar ,modificarea componentei este in privinta acompaniamentului, tambalul si contrabasul fiind inlocuite cu un sintetizator de tonuri si ritmuri (clapa),in special din motive financiare(numarul de membri din formatie este mai mic).
         Datorita tehnicii care evolueaza continuu si gustului auditoriului ,repertoriul muzical a fost largit,in functie de evolutia pietei muzicale(aparitiei de piese noi si noi stiluri de muzica-muzica usoara,caffe-concert,rock,hip-hop si altele). Muzica abordata de formatie este deasemenea folclorica (populara) si lautareasca, dar si muzica usoara, muzica de caffe concert, muzica ambientala, in conformitate cu repertoriul muzical de pe piata.
         In alegerea muzicii pentru eveniment (nunta, botez, receptie, party corporate, etc) trebuie tinut cont de cateva criterii: specificul evenimentului (genurile muzicale acceptate de majoritatea invitatilor si de profesionalismul formatiei sau tarafului), notorietatea formatiei sau a tarafului si buget.Bineinteles ca, din ratiuni bugetare, formatia de nunta are intaietate in detrimentul tarafului de nunta prin repertoriul abordat (mai multe genuri muzicale).

 

Tags: Band evenimenteBand nuntaEchipamente lumini Echipamente sunet Formatie evenimente Formatie muzica Formatie muzica nunta Formatie muzica populara Formatie petrecere Muzica botez Muzica nunta live Muzica petrecere botez petrecere Trupa cover Bucuresti Ploiesti Trupa Band Trupa nunta Trupa nunta Ploiesti Trupa petrecere.Taraf nunta petrecere.Taraf petrecere.Taraf muzica populara.Taraf populara.Taraf petrecere Ploiesti Prahova.Taraf botez Ploiesti.Taraf nunta Ploiesti.Taraf Prahova

 

Leave a Reply