Formaţii nuntă >>

Vă oferim câteva variante…

400_F_33259394_epGPrWPJDRxflZZJ6a1dPC017vxuZHX4

  • Doriţi o formulă extinsă “mai exotică” a grupului nostru, cu talentate si superbe dansatoare în stil oriental pentru petrecerea voastră? Sau vă încântă o formulă mai restrânsă, adaptată la interesele si gusturile voastre?

 

band_vector

  • Doriţi să dansaţi după muzică usoară românească şi străină cântată cu tobe, chitară, chitară bas şi clape? Aţi vrea ca grupul nostru să vă încânte cu evergreen-uri sau cover-uri din anii ’50 până în zilele noastre?

 

 

BandDrawn

  • Preferaţi să vă cânte la petrecerea sau nunta voastră un taraf (tambal, acordeon, vioară şi voce muzică populară)?

 

 

 

1_LiveMusic

  • In caz ca nu va este clar ce sa alegeti,asteptam apelul dumneavoastra si vom pune la punct detaliile muzicale si de organizare la standardul pe care dumneavoastra il doriti si la care si noi tinem!

 

Grupul nostru are calitatea si posibilitatea de a se adapta gusturilor si intereselor voastre muzicale in functie de tipul de muzica solicitat:

17248013-blue-glossy-circle-web-icon-on-white-background-with-shadow VARIANTA 1(party)

   4 membri (1 clapa/voce,2 voci,1 acordeon)

Acest grup este potrivit pentru evenimente cum ar fi botezuri, nunti mai mici, petreceri private.

-La muzica populara de joc acompaniaza la acordeon Nelu Ilie(Nelu de la Draganesti) impreuna cu solista noastra de muzica populara acompaniati la clape

– La muzica usoara romaneasca si straina canta solista de muzica usoara si claparul grupului.Ei va pot oferi inclusiv numeroase duete de dans din repertoriul international.

-La muzica straina si romaneasca,claparul si solistul grupului Elleganceband- Marcel Bache are un repertoriu vast de melodii vocale,bogat in genuri si stiluri muzicale, in 13 limbi straine(inclusiv aromana, sarbeasca, rusa sau greaca-vizitati meniul “repertoriu“).

16975328-pencil-red-glossy-icon-isolated-on-white-background[Aveti posibilitatea sa audiati cu atentie suficiente audio-demonstratii de pe site-ul nostru, pentru a va clarifica in privinta acestor informatii, intrucat exista destule site-uri cu formatii pe internet unde puteti audia din sectiunea demo melodii de muzica usoara fals postate si neinterpretate de membrii grupului de pe site]

17248013-blue-glossy-circle-web-icon-on-white-background-with-shadowVARIANTA 2 (Band)

5 membri (voci,tobe,chitara,chitara bas,clape)

Acest grup este potrivit pentru evenimente muzicale pentru cei cu gusturi pentru muzica LIVE,cover-uri sau pentru BAND.

Cu aceasta combinatie de instrumentisti va putem oferi muzica usoara romaneasca, straina, populara si de dans, de petrecere, intr-o maniera mai deosebita, avand in vedere anvergura şi numarul instrumentistilor. Puteti adauga la cerere, dansatoare pe muzica oriental sau dansatori populari.

17248013-blue-glossy-circle-web-icon-on-white-background-with-shadowVARIANTA 3 (Taraf)

6 membri (tambal, acordeon, nai, vioară si solista muzică populară, alti instrumentisti)

Acest grup este potrivit pentru cei cu gusturi mai rustice, traditionale.

 16975328-pencil-red-glossy-icon-isolated-on-white-backgroundLa cererea dumneavoastra,orice combinatie este valabila,bineinteles,in anumite limite,astfel incat sa nu afecteze standardul,calitatea formatiei.La oricare din variante putem adauga instrumentisti,dupa preferinte.

 

Leave a Reply